MAK
ДІАМЕТР




показувати диски з ET:




допомогти в підборі»

Про компанію

ТОВ «Ітаро» (Itaro) – ексклюзивний офіційний представник та імпортер ТМ WSP Italy та MAK Wheels на території України. Компанія офіційно зареєстрована в червні 2008 року і завдяки старанній роботі всього колективу, грамотним маркетинговим крокам та виконанню поставлених виробником завдань (компанії Acacia Slr, Італія), вже в 2009 році – стала єдиним офіційним представником ТМ WSP Italy в Україні.

За 10 років нашими партнерами стали понад 2630 організацій, серед яких автомобільні салони, найбільші шинні центри, автоімпортери та станції сервісного обслуговування, що говорить про довіру до нашої компанії та бренду WSP Italy.

Литі диски WSP Italy – це не просто копії колеса, які відповідають «оригіналам», це продукт, що перевершує багато характеристик і параметрів, залишаючись загальнодоступним для покупця. Працюючи з провідними інститутами омологації та сертифікації легкосплавні колісні диски ТМ ВСП Італі (WSP Italy) безпечні, якісні та довговічні, адже Ви купуєте їх не на сезон, а на весь термін експлуатації.

Інформація

переглянути всю »

Автомобільні диски преміум якості – WSP Italy

Компанія “Ітаро” є офіційним представником та імпортером легкосплавних колісних дисків WSP Italy та MAK Wheels в Україні, пріоритетом для якої є безпека та найвища якість продукції, а також професійний підхід та сервіс для кожного клієнта. ТМ WSP Italy пройшла шлях від коліс  сегменту «репліка» до аналогічних змінних коліс, максимально ідентичних до оригіналу. Сьогодні WSP Italy з дотриманням усіх формальностей визнано запасною частиною. Компанія уникає цінової конкуренції. Ми конкуруємо за допомогою покращення якості, інноваційних технологій виробництва та технічного обслуговування. Легкосплавні диски ВСП Італі – це унікальний дизайн у комплексі з новітніми італійськими технологіями. Якісні диски виробництва компанії ACACIA S.r.l. задовольнять вимоги та смаки навіть найвишуканішого автомобільного гурмана.

Ми виділили всі головні переваги дисків WSP Italy і представили їх у вигляді іконок:

homologation-788Міжнародна омологація               undercut-technology-788 Технологія Undercut

Flow-Forming-788Технологія Flow Forming           powder-coating-788Технологія Powder Coating

no-scratch-788Технологія No Scratch                   extra-load-788Збільшене максимальне навантаження

Low-pressure-788   Технологія Low Pressure            PLATINUM KACKO гарантия от импортераГарантія “PLATINUM KACKO WSP Italy 

TUV-788Сертифікація TUV

Команда кваліфікованих інженерів італійської компанії постійно працює над модернізацією технологій та удосконаленням рівня якості дисків WSP Italy, тому виготовляються диски за унікальною технологією лиття під низьким тиском, що дозволяє уникнути мікротріщин та пустот. Ряд випробувань та багаторівнева система контролю якості забезпечує виконання всіх необхідних вимог та стандартів, що висуваються до дисків найвищого рівня. Цей факт підтверджується сертифікатами TUV, сертифікатом омологації, стандартами JWL, а також уніфікованими розпорядженнями UN/ECE R 124. Завдяки впровадженню передових технологій (Flow Forming, Powder Coating) та суворому контролю якості на всіх стадіях створення колеса (віртуальні випробування, випробування на удар) корозійну стійкість) компанія, перш за все, дбає про безпеку кожного покупця, а контроль якості продукції на кожному етапі виробництва – є пріоритетною програмою розвитку бренду.

Асортимент автомобільних дисків WSP Italy та MAK Wheels порадує величезним вибором дизайнерських рішень, типорозмірів та колірною гамою. Дизайн диска спроєктований так, що при обертанні його потоки повітря, потрапляючи на гальмівну систему (супорти, гальмівні диски) охолоджують його, тим самим продовжуючи термін експлуатації гальмівних колодок та дисків. Дизайнерами враховується не лише тенденції автомобільної моди, а й конкретні ринкові вимоги. Саме тому литі диски ТМ WSP Italy та MAK Wheels успішно продаються як у країнах СНД, так і у багатьох європейських країнах.

І в завершенні… Якщо Ви шукаєте диски Audi, Alfa Romeo, Chevrolet, BMW, Citroen, Chrysler,  Ford,  Fiat,  Hyundai, Honda, Lancia, KIA,  Lexus, Land RoverMercedes,  Mazda, Mitsubishi,  Mini,  Opel,  Nissan, Porsche,  Peugeot Saab,  Renault, Skoda, Seat, SuzukiSmart, Toyota, Subaru,  JaguarVolkswagen, Volvo звертайтесь до наших менеджерів в розділі «Контакти» або скористуйтесь «Онлайн допомогою». Весь асортимент литих дисків Ви можете подивитись та купити в розділі «Продукція».

2014-2024г. © Всі права захищені
info@itaro.com.ua
Всі торгові марки, логотипи та елементи дизайну представлені на цьому сайті,
є власністю їхніх відповідних власників
та служать виключно з інформаційною метою.